Voor de gepassioneerde zorgverlener

Ben jij een gepassioneerde (zorg)professional? Wil je elke dag het beste uit je werk halen en je verder ontwikkelen? Kijk hieronder voor de droombaan die past bij jouw expertise en ambitie.

Huisartsenzorg

Huisartsenzorg

Je gaat aan de slag bij een van onze huisartsenpraktijken in een gezondheidscentrum. Dankzij de korte lijnen werk je gemakkelijk samen met andere zorgverleners, zoals de wijkverpleegkundige, fysiotherapeut en consultatiebureau.

intramuraal

Intramurale ouderenzorg

Een thuisgevoel creëren. Dat is wat we willen. Voor de ouderen aan wie we zorg verlenen, maar ook voor onze medewerkers. Alleen dan kun je deskundige zorg bieden, waarbij vriendelijkheid en medeleven vanzelfsprekend is.

wijkverpleging

Wijkverpleging

Onze wijkverpleegkundigen zijn de spin in het web voor de zorg in de thuissituatie. Ze stellen een passend zorgplan op en dragen zorg voor de uitvoering ervan.

ondersteunende diensten

Ondersteunende diensten

Vanuit het hoofdkantoor worden ondersteunende diensten geleverd zoals HR, administratie, financiën, automatisering en facilitaire zaken. Ook op deze plekken zoeken we mensen met een affiniteit met de zorg.

Apothekersassistent

Apotheek

Wij hebben regelmatig vacatures in de apotheken in onze gezondheidscentra, onze eigen distributie-apotheek Randstad en onze poliklinische dienstapotheek De Brug in het Flevoziekenhuis. Waar wil jij aan de slag?

fisiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie is meer dan alleen een fysiotherapeut in een gezondheidscentrum. Modern en aan het ontwikkelen voor de toekomst zijn er ook andere rollen mogelijk ter ondersteuning.

Expertisecentrum

Expertisecentrum

Het centrum biedt behandelingen in onze woonzorgcentra, centrum verpleeghuiszorg en centrum voor revalidatie.

jeugdgezondheidszorg

Jeugdgezondheidszorg

Diverse functies binnen de JGZ. Zorggroep Almere en GGD Flevoland bieden binnen JGZ Almere preventieve jeugdgezondheidszorg aan. De zorg is gericht op alle kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar.

Revalidatiezorg

Revalidatiezorg

In Flevoburen kunnen cliënten met een complexe revalidatie vraag in een huiselijke sfeer revalideren.

verloskunde

Verloskundige zorg

Onze verloskundigen bieden onze cliënten uitstekende zorg tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode erna. We werken met drie vaste teams, vanuit diverse locaties in Almere.

Samen met onze partner Preall verzorgen we de begeleiding van de zwangerschap en werken we samen met andere professionals.

Selectie van topvacatures

Flexmedewerker verzorgende IG of verpleegkundige (student) Wijkverpleging

Wijkverpleging Algemeen

8 - 24 uur / wk

Verzorgende IG of verpleegkundige flexpool Wijkverpleging

Flexbureau

8 - 24 uur / wk

Helpende plus Flexpool Wijkverpleging

Flexbureau

8 - 24 uur / wk