Lekker bijverdienen met waardevol vakantiewerk

Zorg jij in jouw vakantie goed voor onze bewoners? Dan zorgen wij goed voor jou. Tijdelijk werk bij Zorggroep Almere levert veel op. Je krijgt een goed beeld van werken in de zorg en doet waardevolle ervaring op. Komt nog bij dat je een goed salaris verdient, met vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag. Er is volop keuze uit verschillende vakantiebanen op diverse locaties. Waar wil jij aan de slag?

Je kunt deze zomermaanden aan de slag in de wijkverpleging, woonzorgcentra of gezondheidscentra in Almere. Ben je op zoek naar een bijbaan voor een langere periode bij Zorggroep Almere? Bekijk dan de vacatures voor flexwerken (intramurale ouderenzorg) of neem contact op met een van onze recruiters (wijkverpleging en gezondheidscentra).

Woonzorgcentra

Volg jij een opleiding in de zorg en wil je relevante werkervaring binnen intramurale ouderenzorg opdoen? Dan is dit de baan voor jou waar boven minimum loon een mooi salaris aan je vakantiewerk over houdt.

Wijkverpleging

Veel zelfstandigheid combineren met je opleiding in de zorg. Dat kan zeker in de wijkverpleging en je houdt een mooi salaris over aan je vakantiewerk.

Huisarts

Huisartsenzorg

Ben jij de gastheer of vrouw en wil jij de doktersassistenten ondersteunen tijdens de vakantie. Met een zorg of administratieve achtergrond ben jij het visiteplaatje bij Zorggroep Almere.

Apothekersassistent

Apotheken

Ben jij een student farmacie of in opleiding tot apothekersassistent en wil je relevante werkervaring opdoen tijdens je vakantie. Bij ons in de openbare apotheken kan je een mooi vakantiesalaris verdienen.

flexwerken

Flexwerken

Wij zoeken regelmatig medewerkers die flexibel inzetbaar zijn in geval van ziekte, vakantie, zwangerschapsvervanging of andere omstandigheden. Dit gaat vooral om doktersassistentenverpleegkundigen en verzorgenden IG, maar ook om huisartsen die langdurig bij een gezondheidscentrum willen waarnemen.