Multidisciplinair werken in één van onze gezondheidscentra

De basis van de gezondheidszorg in Almere is het gezondheidscentrum. Naast huisartsenzorg bieden wij in veel van onze centra ook de volgende zorg: apotheek, diëtist, ergotherapie, fysiotherapie, verloskunde, wijkverpleging en overige hulp-/zorgverleners. Het aanbod wisselt per gezondheidscentrum en is afgestemd op de behoefte in de wijk.

Huisarts

Huisartsenzorg

Huisartsenzorg vraagt om een goed samenspel binnen het gehele team. Van de eerste triage van de doktersassistent en de behandelende huisarts tot de ondersteuning door de physician assistant en de praktijkondersteuners.

Apothekersassistent

Apotheek

Bij ons draait het niet alleen om geneesmiddelen. Het draait om de mensen die de geneesmiddelen nodig hebben. Daarom zoeken we mensen met farmaceutische kennis die servicegericht werken en meedenken met onze cliënten.

fisiotherapie

Fysiotherapie

Wil jij aan de slag voor onze ambitieuze en innovatieve fysiotherapiepraktijken? Als fysiotherapeut in een gezondheidscentrum of in een andere rol? Wie weet wordt Fysiotherapie Zorggroep Almere jouw nieuwe werkgever!

jeugdgezondheidszorg

Jeugdgezondheidszorg

Samen met GGD Flevoland bieden we binnen JGZ Almere preventieve jeugdgezondheidszorg. De zorg is gericht op alle kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar.

verloskunde

Verloskunde

Onze gedreven verloskundigen begeleiden zwangeren tijdens de zwangerschap en de bevalling. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze partners binnen het verloskundig samenwerkingsverband Preall.