BBL Event Apothekersassistent

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom dan naar onze speciale Meet-up en ontdek alles wat je wilt weten over de functie van Apothekersassistent 

Als apothekersassistent speel je een essentiële rol in de gezondheidszorg. Omdat de farmaceutische wereld constant in ontwikkeling is blijf je als apothekersassistent leren en groeien, wat zorgt voor een stimulerende werkomgeving. De diversiteit in werkzaamheden maakt geen dag hetzelfde. Van het adviseren, voorlichten en verstrekken van geneesmiddelen tot medicatiebewaking. Het beheren van de voorraden en het assisteren van de apotheker en nog veel meer. 

Als erkend BBL-leerbedrijf hebben we binnen Zorggroep Almere opleidingsplekken voor apothekersassistenten. Dit is een beroepsbegeleidende leerweg waarbij werken en leren gecombineerd wordt. Het voordeel is dat je de theorie direct in de praktijk kunt herkennen en toepassen. 

Waar en wanneer?

24 januari 2024

14:00 – 16:00

Hoofdkantoor Zorggroep Almere

Randstad 22 – 01

Almere Stad

Wat kan je verwachten?

Deskundige sprekers

Ontmoet een docent van de opleiding die jou alles kan vertellen over de opleiding.

Praktijkervaring

Een enthousiaste BBL-student en een doorgewinterde professional zijn aanwezig om jou uit eerste hand te vertellen over het dagelijks leven van een apothekersassistent.

Ontdekken

Ontdek of apothekersassistent bij jou past en stel je vragen!

Ben je er uit?

Meld je dan gelijk aan bij een van onze recruiters! Vergeet daarom niet je CV mee te nemen.

De opleiding

De opleiding start in september op het ROC Flevoland in Lelystad en duurt 2 á 2,5 jaar. Tijdens de opleiding ga je één dag in de week naar school en daarnaast werk je drie dagen (24 uur) in de apotheek. Zorggroep Almere betaald jouw opleidingskosten (lesgeld en boeken), daarnaast krijg je ook een leerling salaris voor het werken in de apotheek.

Meld je aan