Flexwerk is dé manier om Zorggroep Almere te leren kennen

Tevens kan het een mooie opstap zijn naar een vaste baan. Als flexwerker ben je inzetbaar op verschillende locaties van Zorggroep Almere.

Wij zoeken regelmatig medewerkers die flexibel inzetbaar zijn in geval van ziekte, vakantie, zwangerschapsvervanging of andere omstandigheden. Dit gaat vooral om doktersassistenten, verpleegkundigen en verzorgenden IG, maar ook om huisartsen die langdurig bij een gezondheidscentrum willen waarnemen. We hebben medewerkers nodig die in het bezit zijn van een diploma en ervaring hebben binnen deze functies, maar ook herintreders zijn van harte welkom.

Ben je nog bezig met een opleiding?

Ook dan kun je vaak al werken bij Zorggroep Almere! Neem contact op met één van de recruiters en we vertellen je graag wat je nu al kunt betekenen voor de zorg en voor ons.

Ben je daarnaast zelfstandig, initiatiefrijk, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je collegiaal en ben je flexibel inzetbaar? Dan zoeken we jou!

flexwerken

Planner / Roosteraar Woonzorgcentra

Flexbureau

28 - 28 uur / wk

Verzorgende IG of verpleegkundige flexpool Wijkverpleging

Flexbureau

8 - 24 uur / wk

Helpende plus Flexpool Wijkverpleging

Flexbureau

8 - 24 uur / wk

Zorgstudenten flexbureau

Flexbureau

3 - 28 uur / wk

Helpende flexbureau

Flexbureau

3 - 28 uur / wk

Flexmedewerker verzorgende IG of verpleegkundige (student)

Flexbureau

3 - 28 uur / wk

  • Helpenden
  • Verzorgenden IG
  • (Wijk)verpleegkundigen (mbo/hbo)

Al onze flexmedewerkers werken op basis van een (tijdelijk) contract met een minimaal en maximaal aantal uren per week. Daardoor is er een goede balans tussen werk en privé mogelijk. Daarnaast biedt Zorggroep Almere een aantrekkelijke fietsregeling, korting voor collectieve (ziektekosten-) verzekeringen, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.

Zorggroep Almere biedt boeiend werk, in een plezierige werksfeer. In onze dagelijkse werkzaamheden staat de cliënt centraal en laten wij ons leiden door de Planetree-visie op zorg. Hierbij staan hartelijkheid en een respectvolle omgang met cliënten en elkaar centraal.

Contact informatie

Team recruitment
werving@zorggroep-almere.nl

 

  • Doktersassistent
  • Huisartsen (ZZP-er)

Binnen de huisartsenzorg is er soms ruimte voor een tijdelijke functie vanwege een vakantie, zwangerschaps- of ziekteverlof. Belangrijk is wel dat je dan al ervaring hebt en snel je weg weet te vinden op deze tijdelijke plek. Voor huisartsen die slechts enkele diensten of een zeer korte periode willen waarnemen maken we gebruik SMan waarnemingen. Zij dragen zorg voor praktijkwaarnemingen, avond- en weekenddiensten en nacht- en nacht-achterwachtdiensten voor Zorggroep Almere. Dit gaat in alle gevallen om kortdurende waarnemingen.

Langdurig waarnemen als huisarts ZZP-er kan natuurlijk ook, maar de voorkeur gaat altijd uit naar huisartsen in loondienst. Als je wilt weten welke mogelijkheden er zijn om langer waar te nemen, neem dan contact met ons op. Dit omdat alle langere waarnemingen (vanaf een aantal maanden) in een eigen modelovereenkomst van de Belastingdienst worden vastgelegd.

Zorggroep Almere biedt boeiend werk, in een plezierige werksfeer. In onze dagelijkse werkzaamheden staat de cliënt centraal en laten wij ons leiden door de Planetree-visie op zorg. Hierbij staan hartelijkheid en een respectvolle omgang met cliënten en elkaar centraal.

Contact informatie

Team recruitment
werving@zorggroep-almere.nl