De volgende disciplines van Zorggroep Almere zijn hier te vinden:

  • Consultatiebureau
  • Fysiotherapeut
  • Huisartsenzorg
  • Verloskundige

Ben jij op zoek naar vacatures in Gezondheidscentrum De Haak?

In Almere Haven zijn een aantal gezondheidscentra op één locatie samengevoegd, dit is nog te herkennen aan de drie kleuren (groen, geel en blauw) welke je door het hele centrum tegen komt. Met ruim 18.000 cliënten is Haven het grootste gezondheidscentrum van Zorggroep Almere. Dit is de oudste wijk van Almere waar de opleiding gemiddeld wat lager ligt als de rest van de stad. Niet iedereen in deze wijk heeft het even breed, en dit brengt de benodigde uitdagingen met zich mee. Ook hebben wij te maken met een groep patiënten die laaggeletterd is. Hier hebben wij in het centrum aanpassingen voor gemaakt. De oudere populatie is groot en vorm een belangrijk deel van het centrum wat vlak bij woonzorgcentrum De Overloop ligt.

In ons centrum zijn verschillende disciplines actief. Hierbij kan je denken aan; de apotheek, fysiotherapie, wijkverpleging, jeugdgezondheidszorg, dementieverpleegkundige, bloedprikken, podotherapeuten ed. Samenwerking vinden wij heel belangrijk zowel binnen als buiten het centrum. Wij werken ook samen met het flevoziekenhuis waardoor ook de tweedelijns zorg in ons centrum is vertegenwoordigd. Binnen de huisartsendiscipline werken wij met 22 doktersassistentes, 12 huisartsen, 2 aoisen, 2 pa’s, 7 praktijkondersteuners, 5 praktijkondersteuners ggz.

Wat wij verwachten van een nieuwe collega!

Ondanks het grote centrum is er een goede overlegstructuur en wordt er enorm veel gestuurd op samenwerking tussen de disciplines, het ziekenhuis en andere organisaties. Er kan soms best een hoge werkdruk zijn, waarin je omgaat met veel verschillende patiënten en hun behoeftes. Je bent stressbestendig en kan goed schakelen tussen diverse werkzaamheden. Zelfsturend werken wordt belangrijk geacht en er is volop ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, waarbij de successen dan ook met het team worden gevierd. Het is belangrijk dat je goed kan communiceren in dit grote centrum en flexibel en open staat voor de vele veranderingen die moeten leiden tot een betere zorg.

Apotheek Gezondheidscentrum De Haak

Doktersassistent De Haak

Gezondheidscentrum De Haak

24 - 32 uur / wk

Apotheek Algemeen

Wij zijn opzoek naar apothekersassistenten voor verschillende locaties, samen kijken wij naar de beste match.

Apothekersassistent Zorggroep Almere

Diverse apotheken

24 - 36 uur / wk

Apotheek De Haak

Op dit moment zijn er geen vacatures voor deze locatie of vakgebied bij Zorggroep Almere.