Ben jij op zoek naar vacatures in Woonzorgcentrum De Toonladder?

Het welzijn van de 200 bewoners van de Toonladder staat bij ons voorop.  Door creatieve oplossingen te vinden voor hun vragen en wensen kan jij van betekenis zijn. Dankzij gemotiveerde medewerkers en enthousiaste vrijwilligers heeft de Toonladder het gouden Planetree label van mensgerichte zorg jaar op jaar weten te behouden. Alle collega’s, familie, vrijwilligers en bewoners dragen bij aan onze levendige woongemeenschap. De drie zorgteams, het team welzijn en het facilitaire team bestaan uit gepassioneerde professionals die voor elkaar inspringen als dat nodig is.

De zorgteams zijn: het Binnenteam, een team die zorg geeft aan bewoners met een volledig pakket thuis indicatie, dit wil zeggen wonen en zorg gescheiden en het Buitenteam, een team dat thuiszorg biedt aan bewoner op het terrein van de Toonladder.

Hoe meer jij je thuis voelt in je team, hoe meer de bewoners zich Altijd Thuis voelen. We hebben veel aandacht voor gezond eten, drinken en bewegen. Ons gastvrije woonzorgcentrum bruist van activiteiten. Bewoners hebben eigen regie op hun leven en voelen zich veilig omdat ze tegelijkertijd vertrouwen hebben in ons vakmanschap. Wij ondersteunen jouw vakmanschap onder andere met coaching tijdens het werk. Bij de Toonladder zijn we collegiaal aanspreekbaar en er heerst een uitstekende en gezellige teamsfeer.

Wat wij verwachten van een nieuwe collega!

Eigen regie voor bewoners betekent dat jij ook de eigen regie over je werk aankunt. Je werkt graag samen met je collega’s, de familie en onze vrijwilligers. Daarin volg je onze gedragscode RAAKT (Respectvol, Actief, Aanspreekbaar, Klantgericht, Teamgeest). Als het nodig is voor het welzijn van de bewoner neem je de ruimte en ben je creatief in het vinden van oplossingen. Je voelt aan wat voor iemand belangrijk is en omdat je weet dat iedereen anders is, benader je iedereen verschillend. Je luistert graag naar levensverhalen en maakt daar dan ook tijd voor. Je bent aandachtvol en hebt oog voor de details die voor een bewoner het verschil kunnen maken. Je bent aardig en hebt  een vrolijke persoonlijkheid en een positieve instelling en denkt in mogelijkheden. Als je jezelf herkent in deze omschrijving dan willen we je graag ontmoeten en ben je van harte welkom om met ons in gesprek te gaan over een baan binnen de Toonladder.

Verzorgende IG De Toonladder

Woonzorgcentrum De Toonladder

24 - 24 uur / wk

Verzorgende IG Somatiek De Toonladder

Woonzorgcentrum De Toonladder

24 - 24 uur / wk