Een unieke kans om mee te bouwen aan een nieuwe woonomgeving voor mensen met dementie.

In februari 2023 openen we de deuren van ons nieuwe woonzorgcentrum ‘’Poortzicht’’, dat straks zal bestaan uit 35 woningen voor mensen met dementie. Hoe gaaf is het dat jij vanaf het begin betrokken kunt zijn bij het meebouwen aan de toekomst voor onze bewoners? Er zijn al enkele collega’s van Zorggroep Almere die naar de nieuwe locatie gaan. Ga jij met de naaststaande mensen mee?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onze recruiters Hilde van Otterlo of Annabel Teeuwissen via werving@zorggroep-almere.nl wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

"Het werken in Vizier en straks in Poortzicht is voor mij leuk omdat het een kleinschalige locatie is. Als team zijn wij er voor elkaar en iedereen is gelijk. Mijn collega’s bieden mij een luisterend oor en ik krijg advies/handvatten van hen."

Woonondersteuner nachtdiensten woonzorgcentrum Poortzicht

Woonzorgcentrum Poortzicht

16 - 24 uur / wk

Verpleegkundige woonzorgcentrum Poortzicht

Woonzorgcentrum Poortzicht

24 - 28 uur / wk

helpende woonzorgcentrum Poortzicht

Woonzorgcentrum Poortzicht

24 - 32 uur / wk

Verzorgende IG woonzorgcentrum Poortzicht

Woonzorgcentrum Poortzicht

24 - 32 uur / wk

"Het werken als woonondersteuner geeft mij voldoening. Het belangrijkste is een leuke gezellige dag voor de mensen creëren. Ik krijgt veel liefde van de mensen terug: een glimlach op hun gezicht, een aai over de bol. Het is een functie waarbij je je hart aan de mensen kunt geven!"