Een unieke kans om mee te bouwen aan een nieuwe woonomgeving voor mensen met dementie.

In Almere Poort is ons gloednieuwe woonzorgcentrum Poortzicht gebouwd, midden in een woonwijk. Poortzicht biedt een thuis aan 35 mensen met dementie. Een sfeervol, kleinschalig woonzorgcentrum met een activiteitenruimte en ontmoetingscentrum. We werken met vier verschillende leefmilieus. Iedere etage heeft een eigen inrichting en sfeer afgestemd op één van deze leefmilieus.

Poortzicht gaat de spil van de buurt worden, een aantrekkelijke plek waar de bewoners en de buurt elkaar kunnen ontmoeten. We organiseren verschillende activiteiten met basisscholen en de diverse organisaties in de directe omgeving. Daarnaast kunnen buurtbewoners aanschuiven voor een kop koffie, meedoen aan de activiteiten en mee-eten met de bewoners. Zo zorgen wij ervoor dat de bewoners van Poortzicht onderdeel blijven van de maatschappij.

Als (zorg)team werken wij nauw met elkaar samen om de bewoners de best passende zorg te bieden. Met elkaar proberen we continue vernieuwend naar de zorg te kijken. Dit doen we door als team na te denken en te sparren over de mogelijkheden.

Bouw jij mee aan een de toekomst voor onze bewoners in deze gloednieuwe locatie?

Verzorgende IG Poortzicht

Woonzorgcentrum Poortzicht

24 - 32 uur / wk

mbo verpleegkundige Poortzicht

Woonzorgcentrum Poortzicht

24 - 32 uur / wk

"Het werken als woonondersteuner geeft mij voldoening. Het belangrijkste is een leuke gezellige dag voor de mensen creëren. Ik krijgt veel liefde van de mensen terug: een glimlach op hun gezicht, een aai over de bol. Het is een functie waarbij je je hart aan de mensen kunt geven!"

"Het werken in Vizier en straks in Poortzicht is voor mij leuk omdat het een kleinschalige locatie is. Als team zijn wij er voor elkaar en iedereen is gelijk. Mijn collega’s bieden mij een luisterend oor en ik krijg advies/handvatten van hen."