Dynamische zorgverlener is op zoek naar toptalent

Bij Zorggroep Almere voelen we ons verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. We werken vanuit gezondheidscentra en woonzorgcentra verspreid over heel Almere. Daarnaast hebben we een centrum voor geriatrische revalidatie en een Geriatrisch Expertisecentrum. De ondersteunde diensten werken vanuit het hoofdkantoor.

In onze gezondheidscentra vind je de huisartsenteams, apotheekmedewerkers en medewerkers van de wijkverpleging. Daarnaast bieden we in veel centra verloskundige zorg en fysiotherapie. We werken zoveel mogelijk samen (multidisciplinair) om zo onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Zorg waarbij de mens voorop staat. Dat is waar we als Zorggroep Almere voor staan. Onze medewerkers bepalen in belangrijke mate onze kwaliteit. Vakmanschap, passie voor het vak en plezier in het werk zijn hierbij van doorslaggevend belang.

Bij Zorggroep Almere vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Hier geven we je graag de mogelijkheden voor. Daarom bieden we ruimte voor het ontwikkelen van je competenties en hebben we aandacht voor je loopbaanontwikkeling binnen de organisatie. Dus, ben jij een gepassioneerde zorgverlener die gericht is op ontwikkeling en ben je vriendelijk, aansprekend en aanspreekbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gedrag dat RAAKT

Wij zijn betrokken bij onze cliënten en bij elkaar en hebben daarom een aantal waarden afgesproken die we samen nastreven in ons werk:

  • Respectvol
  • Actief
  • Aanspreekbaar
  • Klantgericht
  • Teamgeest

Kwaliteit van zorg hangt voor een groot deel af van het gedrag en de houding van onze medewerkers. Daarover hebben we gemeenschappelijke afspraken gemaakt, verwoord in onze Gedragscode. Klik hier voor meer informatie over de Gedragscode.

Arbeidsvoorwaarden

Zorggroep Almere biedt haar medewerkers een goed pakket arbeidsvoorwaarden, in overeenstemming met de CAO of Arbeidsvoorwaardenregeling die van toepassing is. Daarnaast biedt Zorggroep Almere natuurlijk aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals kortingsmogelijkheden op verzekeringen, een fietsregeling, een aanbrengbonus en de mogelijkheid tot het sparen van verlofuren.

Bij Zorggroep Almere zijn verschillende CAO’s en Arbeidsvoorwaardenregelingen van toepassing. Welke CAO of Arbeidsvoorwaardenregeling van toepassing is, hangt af van de functie en het onderdeel van Zorggroep Almere waarbinnen je gaat werken.

·        De CAO VVT geldt voor onze medewerkers in de Wijkverpleging, de Intramurale Ouderenzorg, Jeugdgezondheidszorg en de Ondersteunende diensten. De meest recente versie van de CAO VVT is te vinden op de site van Actiz.

·        De CAO Huisartsenzorg geldt voor onze medewerkers werkzaam in de huisartsenzorg (alleen de huisartsen niet). De meest recente versie van de CAO Huisartsenzorg vind je hier.

·     De CAO Gezondheidscentra (AHG), die inmiddels is beëindigd, geldt nog voor huisartsen. Voor de huisartsen geldt de AHG.

·     De CAO Apotheken geldt voor onze medewerkers werkzaam in de apotheken (alleen de apothekers niet, daarvoor geldt een eigen regeling).

·        We kennen een eigen Arbeidsvoorwaardenregeling voor Verloskunde, Fysiotherapie en de Apothekers. Mocht je deze willen inzien, dan kun je deze bij ons opvragen.