Vakantiekrachten gezocht!

Een vakantiebaan bij Zorggroep Almere betekend niet alleen praktijkervaring op te doen binnen de zorg. Het is vooral ook ontzettend leuk om te doen, én het staat mooi op jouw cv! En natuurlijk ook niet onbelangrijk; voor jouw inzet ontvang je een goed salaris.

Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, word je ingezet als ter ondersteuning van de doktersassistenten. Heb jij een medisch of administratieve achtergrond, doe je een opleiding doktersassistent, verpleegkunde of geneeskunde, dan hebben we een leuke vakantiebaan voor jou. Voordelen? Geld verdienen, extra praktijkervaring én super leuke collega’s! Zorg jij ervoor dat onze patiënten goed te woord worden gestaan en geholpen met hun zorgvraag?

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot doktersassistent of bent eind 3e jaar;
  • Je bent geneeskundestudent in het bezit van je bachelor;
  • Je hebt feeling met de zorg, je houdt van de dynamiek, de hectiek en schakelt snel;
  • Daarnaast ben je uiteraard patiëntvriendelijk, stressbestendig, beschik je over een uitstekende contactuele vaardigheden en heb je een positieve en professionele instelling;
  • Je hebt een ambitieuze en professionele instelling, je blijft graag in ontwikkeling om goede zorg te kunnen bieden aan onze patiënten.

Wat bieden wij?

  • Patiënten en collega’s die enorm blij met je zijn.
  • Een goed salaris! De exacte hoogte wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en opleidingsjaar en de handelingen die je mag uitvoeren.
  • Bovenop je salaris ontvang je ook nog 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering.
  • Een flexcontract, waarbij we rekening houden met jouw wensen en voorkeuren.

Waar kom je te werken

Voor de zomer is Zorggroep Almere op zoek naar vakantiekrachten die onze teams in de gezondheidscentra kunnen ondersteunen! Ben jij momenteel bezig met een relevante opleiding in de zorg en lijkt het je leuk om naast je studie in de zorg te werken? Dat kan bij ons! En als je wilt, kan je na de vakantieperiode bij ons blijven werken als flexkracht.

Aanmelden:

Contactgegevens

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Adres(Vereist)

Opleiding en ervaring

Beschikbaarheid

Geef hieronder je beschikbaarheid op tussen 15 mei en 15 september.
MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ

Overige informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het navragen van referenties en het overleggen van een ‘Verklaring omtrent het Gedrag’ (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.