Met deze deeltijd hbo-verpleegkundeopleiding leer je om efficiënt en effectief te handelen in allerlei complexe zorgsituaties. Je draagt ook actief bij aan preventie en houdt natuurlijk rekening met de interculturele context. Verder neem jij coördinerende taken op je in het team en werk je samen met diverse zorgmedewerkers. De kennis en ervaring die je opdoet tijdens de opleiding en in je werk zorgt ervoor dat je je ontwikkelt tot een kritisch denkende en innovatieve zorgprofessional.

Binnenkort meer informatie.

Wat neem je mee?

De functie van HBO-verpleegkundige is sterk in ontwikkeling waarbij de inhoudelijke aspecten van zorg samen worden gebracht in coördineren en leidinggeven. Je bent een gepassioneerde zorg verlener die collega’s inspireert en motiveert om de best mogelijke zorg te leveren, waarbij je streeft naar zelfredzaamheid van het team. Je neemt de verantwoordelijkheid als HBO-verpleegkundige binnen en voor je team en waar nodig overleg je met de arts en/of de manager zorg en de kwaliteitsverpleegkundigen.

Opleidingstraject

Wij hebben regelmatig vacatures voor leerwerkplekken op divers locaties intramuraal en in de wijkverpleging.

Interesse?

Solliciteren maar! Mail jouw sollicitatie naar: academie@zorggroep-almere.nl. Jouw sollicitatie bestaat uit een korte brief waarin je ons vertelt waarom jij dé kandidaat bent. Ook voeg je jouw cv toe. Vergeet niet de gewenste functie, je telefoonnummer en e-mailadres te vermelden zodat wij gemakkelijk contact met jou kunnen opnemen. Onze interessante arbeidsvoorwaarden bespreken we graag met jou tijdens je sollicitatie.