Bij deze eenjarige post-hbo opleiding combineer je de schoolbanken van Hogeschool InHolland met werken in de praktijk. Je gaat gelijk aan de slag in één van de huisartsenpraktijken van Zorggroep Almere. Heb jij de opleiding succesvol afgerond? Gefeliciteerd! Dan krijg je van ons, als kers op de taart, een vaste arbeidsovereenkomst op een werkplek waar jij je thuis voelt. 

De praktijkondersteuner somatiek ondersteunt de huisarts bij de zorg aan patiënten met een chronische aandoening, zoals diabetes, astma, hart- en vaatziekten en bronchitis. Je houdt zelfstandig spreekuren en gaat op huisbezoek. Ook help je de patiënten hoe zij met (de gevolgen van) hun ziekte kunnen omgaan. Verder ben je bezig met verbetering van de kwaliteit van zorg binnen de huisartsenpraktijk. Je werkt nauw samen met de collega’s van jouw huisartsenteam.

Wat neem je mee?

Om de opleiding goed te kunnen starten neem jij jouw afgeronde HBO-V diploma en minimaal een jaar werkervaring als verpleegkundige mee.

Interesse?

Solliciteren maar! Mail jouw sollicitatie naar: academie@zorggroep-almere.nl. Jouw sollicitatie bestaat uit een korte brief aan Academie Zorggroep Almere waarin je ons vertelt waarom jij de gedroomde kandidaat bent. Ook voeg je jouw cv toe. Vergeet niet de gewenste functie, je telefoonnummer en e-mailadres te vermelden zodat wij gemakkelijk contact met jou kunnen opnemen. Onze interessante arbeidsvoorwaarden bespreken we graag met jou tijdens je sollicitatie.

Vragen

Dit traject is een mooie stap in jouw carrière. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Dan kan je contact opnemen met Tineke Holwerda, opleidingsadviseur Academie Zorggroep Almere. Je kan met haar bellen of appen via 06-105 74 043. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: via tholwerda@zorggroep-almere.nl.