Het is belangrijk dat je je als werknemer kunt blijven ontwikkelen. Daar bieden we je dan ook graag de mogelijkheden voor. Bij ons krijg je ruimte voor het ontwikkelen van je competenties en hebben we aandacht voor je loopbaanontwikkeling binnen de organisatie. Dus, ben jij een gepassioneerde zorgverlener die gericht is op ontwikkeling en ben je vriendelijk, aansprekend en aanspreekbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We helpen je niet alleen bij het bijhouden van je vakkennis, maar helpen je ook om je vakkennis uit te breiden. Zo werken we samen aan kwalitatief goede zorg.

Leerwerkplek Master Physician Assistant (MPA) & Master Nursing Practice (MANP)

Bij Zorggroep Almere werken physician assistants (MPA) & verpleegkundig specialisten (MANP) in alle divisies; in de huisartsenpraktijken in onze gezondheidscentra, op de consultatiebureaus van JGZ Almere in onze gezondheidscentra, in onze woonzorgcentra en in de wijkverpleging. De physician assistant & verpleegkundig specialisten i.o. zijn hoog opgeleide medische professionals die onder supervisie van een medisch mentor en/of praktijkopleider bepaalde medische en organisatorische taken en technische handelingen mogen uitvoeren bij bewoners en cliënten. Je hebt een leerwerkplek nodig als je dit opleidingstraject wilt volgen. Wij werken samen met de Hogeschool Utrecht en Inholland.

Voorwaarde om deel te nemen aan deze duaalmaster HBO-opleiding is dat je een opleiding op bachelor niveau hebt en voldoende jaren ervaring hebt met patiëntenzorg op HBO-niveau.

Leerwerkplek opleidingstraject Praktijkondersteuner huisartsen praktijk (POH)

De praktijkondersteuner ondersteunt de huisarts bij zijn of haar taken in onze gezondheidscentra. De praktijkondersteuner (POH) neemt een aantal taken over van de huisarts, zoals het houden van het spreekuur, de huisbezoeken en de voorlichting en instructie aan patiënten. De POH voert deze taken zelfstandig uit, onder supervisie van de huisarts.

Voor deze POH-trajecten heb je een HBO-V diploma nodig en ook enkele jaren ervaring als verpleegkundige. Wij werken samen met Hogeschool Inholland.

Leerwerkplek HBO-V Verpleegkundige en verpleegkundige niveau 4

Ben je een verpleegkundige niveau 4 bij Zorggroep Almere en heb je de ambitie om een opleiding tot HBO Verpleegkundige te volgen?

Dan kun je solliciteren naar een leerwerkplek op een van onze locaties intramuraal of in de regio wijkverpleging. Wij werken samen met Hogeschool Windesheim.

Leerwerkplek opleidingstraject Praktijkondersteuner GGZ-jeugd & volwassenen (POH GGZ)

Voorwaarde om te solliciteren naar een leerwerkplek als praktijkondersteuner gespecialiseerd in GGZ jeugd & volwassenen in een huisartenpraktijk bij een van onze gezondheidscentra is een relevante afgeronde vooropleiding (op HBO- of WO-niveau) en daarnaast twee jaar aantoonbare relevante GGZ-ervaring.

Wij werken samen met Hogeschool InHolland en RINO-Amsterdam.