Leuk dat je interesse hebt om bij ons stage te komen lopen!

Zorggroep Almere is een van de grootste zorgwerkgevers in Almere. Elk jaar komen er honderden stagiairs bij ons stage lopen. Wij laten je graag kennismaken met het prachtige werk in de zorg, en onze eigen werkwijze. Bij ons kun je op verschillende plekken binnen de Zorggroep Almere ervaring opdoen.

Wat moet ik doen om stage te kunnen lopen?

De aanvragen voor stages vanuit een voorkeursschool worden direct gedaan door de BPV-coördinator / Coördinator praktijkbureau op school.

Zit jij op een voorkeursschool voor het vakgebied waarin je stage wilt lopen? Neem dan contact op met jouw stagecoördinator op school om te laten weten dat je bij ons stage wilt lopen. De coördinator kan een formulier voor je invullen, zodat je in aanmerking komt voor een stage bij Zorggroep Almere.

Verschillende ‘disciplines’ (vakgebieden) van Zorggroep Almere werken met voorkeursscholen. Dit zijn scholen waarmee we nauw contact onderhouden omdat we het belangrijk vinden dat leerlingen uit Almere in de eigen stad stage kunnen lopen en / of omdat de opleiding goed aansluit bij onze werkwijze.

Staat je school er niet bij?

Heeft je opleiding geen nauwe samenwerking met Zorggroep Almere maar je wilt wel stage bij ons lopen? Als we niet alle plekken kunnen invullen met stagiaires van scholen waarmee we nauw samenwerken, dan kijken we ook naar aanmeldingen van andere scholen. Gebruik daarvoor het aanmeldingsformulier.

Mensgerichte zorg

Ieder mens is anders. Daarom is onze zorg- en hulpverlening gebaseerd op de visie van Planetree. Het betekent dat we naast de gezondheid en verzorging van onze cliënten ook veel aandacht hebben voor hun welzijn.

Gedrag dat raakt

Onze beste bedoelingen moeten in ons gedrag te zien zijn. De gedragswaarden van RAAKT bieden een richtsnoer hoe we met onze cliënten en met elkaar omgaan.  Als je bij ons werkt gedraag je je Respectvol, stel je je Actief en Aanspreekbaar op, ben je Klantgericht en toon je Teamgeest. Zo doen we dat bij Zorggroep Almere!

Meer over RAAKT

Samenwerkende scholen

Overzicht per discipline

Discipline

Voorkeursscholen

Apotheek Hogeschool Windesheim
ROC Flevoland
Centrum voor Geriatrische Revalidatiezorg, Flevoburen Hogeschool van Ede
Hogeschool van Hilversum
ROC Flevoland
Fysiotherapie Hogeschool van Amsterdam
Hogeschool Utrecht
Geriatrisch expertisecentrum Hogeschool van Amsterdam
Hogeschool Windesheim
Vrije Universiteit
Gezondheidscentrum / Huisartsenzorg ROC Flevoland
Hogeschool Windesheim
Hogeschool InHolland
HvA – Zorg & Welzijn
Amsterdam UMC
Intramurale Ouderenzorg Hogeschool Windesheim
ROC Flevoland
Wijkverpleging ROC Flevoland
Hogeschool Windesheim
Hogeschool InHolland
HvA – Zorg & Welzijn

Op dit moment zijn er geen vacatures voor deze locatie of vakgebied bij Zorggroep Almere.