Altijd Thuis. Dat is de ervaring en het gevoel dat wij willen bieden en waarmaken voor onze bewoners. Hiervoor hebben wij jou als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende hard nodig. Ben jij de collega die wij zoeken?

Fluitend naar je werk, waar kwaliteit van zorg, het bieden van een fijn thuis, plezier en samenwerking met fijne collega’s de belangrijkste aspecten in jouw baan zijn. Voor jou staat de bewoner en zijn/haar familie áltijd centraal, net als voor ons! Je neemt je vakmanschap serieus, hebt compassie voor onze bewoners en je gaat voor een fijn team om in te werken.

Bij Zorggroep Almere kennen wij negen Woonzorgcentra binnen de Intramurale Ouderenzorg en willen we met al onze bewoners een thuis creëren. Voor talent en passie voor de zorg en mensen die willen werken aan een fijne leefomgeving, hebben en maken wij altijd ruimte binnen één van onze verschillende teams.

Daarom kies je voor Zorggroep Almere

Wat jij van ons mag verwachten is een enthousiast team binnen een dynamische locatie. Een team waarin jij je iedere werkdag weer thuis voelt. Een team waarmee jij mensgerichte zorg realiseert. Het belangrijkste element daarin is aandacht. Aandacht bij alles wat we doen, voor alles wat we doen en in alles wat we doen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen en wij willen dit ook voor je faciliteren. Daarom bieden we ruimte voor het ontwikkelen van je competenties en hebben we aandacht voor je loopbaanontwikkeling binnen de organisatie.

Is dit jouw baan? Wacht dan niet langer!

Wil jij weer vol energie werken bij een organisatie met ongekende ontwikkelmogelijkheden? Bekijk onderstaand onze vacatures en solliciteer! Wij gaan graag met jou het gesprek aan en zijn benieuwd naar jouw drijfveren en ambities, om samen het best passende team te ontdekken!

Wil je meer informatie óf een dagje meelopen? Neem dan contact op met onze recruiters via 036-545 4455 of via werving@zorggroep-almere.nl

Eerst verantwoordelijk Verzorgende (EVV) Flora

Woonzorgcentrum Flora

24 - 32 uur / wk

Eerst verantwoordelijke verzorgende De Kiekendief

Woonzorgcentrum De Kiekendief

24 - 32 uur / wk